Wanderer

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. január 28. (2 éve 5 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Puzzle, Sétaszimulátor

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Mozgás kontroller, Virtuális valóság

Fejlesztő: M-Theory

Kiadó: Oddboy

Platform: Oculus, Steam VR, PlayStation VR

Leírás:

Utazz vissza a történelemben, hogy megakadályozd a civilizáció összeomlását. A Wanderer egy kizárólag VR-alapú, időutazós kalandjáték, amely visszavisz a történelembe, hogy átformáld az emberiség sorsát.

Kísérletezz őrjöngő feltalálók mellett, játssz hippik végtelen tömegével, védd meg az ősi civilizációkat az inváziótól, dekódolj titkos üzeneteket a háború közepette, és fedezd fel az űrverseny titkait. Tőled függ, hogy követni fogod-e az ismereteidet, amiket igaznak hiszel, vagy vagy megpróbálod megváltoztatni őket. De vigyázz, lehet, hogy olyan erők játszanak közre a történelemben, amelyeket nem tudsz befolyásolni…

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Wanderer – változtasd meg a történelem menetét
Hír
2 éve 9 hónapja (2021. szeptember 30.)

Wanderer – változtasd meg a történelem menetét

A játék a szokásos időutazásos sablon mellé egy teljes értékű VR élményt ígér.