Mondealy

7.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. augusztus 9. (8 hónapja 2 hete)

Műfaj: Fantasy, Érzelmes, Rejtélyes, Dráma

Játékmenet: Hagyományos kaland, Felfedezős, Vizuális novella

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes, Izometrikus

Irányítás: Gamepad

Leírás:

A Mondealy egy felülnézetes retro kaland, ami az Earthbound és az Undertale hagyományait követi, de azoknál jóval chillebb témákat boncolgat. Kikéve, amikor nem. Michael, a 21 éves srác a munkája elvesztése után nem sokkal egy földalatti birodalomba kerül, aminek a sorsa az ő vállára nehezedik. Ahogyan az ott élő állat-ember hibrid lények minden apró-cseprő gondja is.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 77

7.5/10 - Állati kaland a föld alatt
2023. október. 21.
A Mondelay egy hangulatos és szórakoztató alkotás, amin azért néhol látszik, hogy egy kezdő csapat szárnypróbálkozásáról an szó, de olyan erős retróélményt ad, hogy ha húsz évvel ezelőtt ugyanilyen formában mondjuk GBA-ra vagy valamivel később Nintendo DS-re jelent volna meg, akkor egy nyolc-kilencpontos kultklasszikussá válhatott volna, de manapság ez sajnos már kevés (főleg a temérdek indie pixelkalandok tengerében). Azonban egyszeri 5-6 órás kikapcsolódásnak megteszi; szerintem senki sem bánja meg, ha beszerzi.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Mondealy - Állati kaland a föld alatt
Teszt
6 hónapja 2 napja (2023. október 21.)

Mondealy - Állati kaland a föld alatt

A '90-es évek elején-közepén megjelent egy olyan kaland-RPG, az Earthbound, ami az akkor megszokott többi hasonló alkotástól olyannyira elütött a modern világun...

15 további random ajánlat a '24-es Steam Tavaszi Vásárból
Hír
1 hónapja 5 napja (2024. március 18.)

15 további random ajánlat a '24-es Steam Tavaszi Vásárból

Félútnál tart a Tavaszi Vásár, ezért úgy gondoltuk, ismét ajánlunk tíz játékot a figyelmetekbe - köztük két '24-es megjelenésűt -, amiket érdemes lehet csekkoln...