Impostor Factory

9
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. szeptember 30. (2 éve 7 hónapja)

Műfaj: Dráma, Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés, Vizuális novella

Grafikai stílus: PixelArt, Kézzel-rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes, Izometrikus

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Point & click

Fejlesztő: Freebird Games

Kiadó: Freebird Games

Platform: Windows/DOS, SteamOS/Linux

Leírás:

Az egy évtizeddel ezelőtt indult To The Moon-széria révbe ért a harmadik fő résszel, ami kivételesen egyrészt egy előzmény, másrészt egy spin-off, de mindenképpen egy ugyanolyan megható és izgalmas történet, mint az összes többi. Kan Gao által jegyzett legújabb sztori első órájában egy Quincy névre hallgató fiatalembernek egy titokzatos gyilkossággal, időutazással és egy rejtélyes nőszemély titkainak a feltárásával is meg kell küzdenie. Hogy aztán egy, a lelkünkbe taposó megható mesét lássunk. Az Impostor Factory talán most először áll a legközelebb a visual novel műfajához a sorozat történetében, de ez csak jól áll neki, ahogyan a kézzel faragott pixelgrafika, és a fülbemászó zenei aláfestés is.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 77

9/10 - A sorozat rajongóinak mindenképpen csak ajánlani tudom
2021. november. 1.
Egy Freebird Games alkotást mindig kifejezetten nehéz értékelni. Ugyanis olyan játékokról van szó, amik gyakorlatilag digitális regények, így a történetük a vonzerejük, és nem mondjuk a grafikai vagy játékmechanikai megoldásaik. Utóbbi kettő csak eszközül szolgál ahhoz, hogy részesei legyünk egy csodálatos mesének, ami a maga 4 órájában elvisz minket egy varázslatos utazásra. Miért tartom mégis „csak” 9 pontra? Mert bár jó és megható élmény volt Quincy és Lynri életét megismerni, valójában szinte egy spin-offról van szó, sőt egy prequelről, ami bár kitöm olyan fontos lyukakat, hogy miért létezik egyáltalán az emlékátélő/átíró gép, nem viszi előre azt az alap történetet, aminek a folytatására 2018 óta várunk. Sokkal inkább egy új kezdetnek érzem, mintsem egy trilógia záró darabjának. A sorozat rajongóinak mindenképpen csak ajánlani tudom (bár gondolom, ők már rég végigvitték minimum kétszer), újoncok is simán becsatlakozhatnak vele, hogy aztán megismerve Kan Gao mesélési stílusát tuti, hogy ezerrel vessék bele magukat a többi részbe is.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Impostor Factory – Avagy mit tennél, ha újrakezdhetnéd?
Teszt
2 éve 6 hónapja (2021. november 1.)

Impostor Factory – Avagy mit tennél, ha újrakezdhetnéd?

Már több mint egy évtizede megszokhattuk, hogy ha a Kan Gao vezette Freebird Games meg kívánja ríkatni az erre fogékony játékosokat a legújabb alkotásával, akko...