Lumino City

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2014. december 3. (9 éve 5 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Fotorealisztikus, Papír

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Lumino City egy BAFTA-díjas, kézzel készített puzzle-kalandjáték. A város felfedezésével, és a találékonyságodat felhasználva rakj össze mindenféle rejtélyes mechanizmust, hogy segítsd a város egyedi világában élő embereket. Fedezz fel kerteket az égben, tornyokat, amelyek magasan egy hatalmas vízkerékre épültek, és sziklákba bizonytalanul beásott házakat. A környezet megteremtéséhez egy tíz láb magas városmodellt építettek kézzel és lézervágóval, amelyben minden motor és lámpa külön-külön van bekötve, így keltve életre a jeleneteket.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.