Lost Words: Beyond the Page

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. április 6. (3 éve 2 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Platformer, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Platformer részekkel tarkított, narratív kalandjáték, melyben egy Izzy nevű fiatal lány naplóbejegyzései kelnek életre a játékos képernyőjén. Az akvarelles grafikával, és rengeteg fejtörővel teli játék történetét Rhianna Pratchett írta.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Végre megtudtuk, hogy mikor kereshetjük meg az elveszett szavakat
Hír
3 éve 3 hónapja (2021. március 10.)

Végre megtudtuk, hogy mikor kereshetjük meg az elveszett szavakat

Bár Google Stadiára már egy éve megjelent a Lost Words: Beyond the Page, a többi platformra csak a következő hónapban érkezik.