Little Misfortune

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. szeptember 18. (4 éve 9 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Dráma, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Főszerepben Misfortune (szerencsétlen) Ramirez Hernandez, egy erős fantáziával megáldott 8 éves lány, aki keresi az örök boldogság kulcsát, amit ajándékként szeretne az anyukájának adni. Új barátja, Mr. Hang vezetésével az erdőbe merészkedik, ahol rejtélyeket old meg, és persze egy kis balszerencsébe keveredik.

A játék ugyanabban az univerzumban játszódik, mint a stúdió előző játéka, a Fran Bow.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

10 random ajánlat a '24-es Steam Tavaszi Vásárból
Hír
3 hónapja 1 hete (2024. március 14.)

10 random ajánlat a '24-es Steam Tavaszi Vásárból

Elstartolt a Steam Tavaszi Vásár, mi meg véletlenszerűen kiválasztottunk pár ígéretes ajánlatot - frissebbeket, régebbieket egyaránt -, bízva benne, hogy talált...