Last Day of June

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. augusztus 31. (6 éve 8 hónapja)

Műfaj: Dráma

Játékmenet: Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Ovosonico

Kiadó: 505 Games

Platform: Windows/DOS, PlayStation 4

Leírás:

Ez a rengeteg elismeréssel díjazott mese a szeretetről és a halálról szól. A játék interaktív módon teszi fel a kérdést, hogy meddig mennél el a szeretteidért, és mit tennél annak érdekében, hogy még tovább együtt lehessetek annak ellenére, hogy az élet már megírta a maga forgatókönyvét és az időseknek egy bizonyos kor után sajnos távozniuk kell.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Akciós áron a szívet melengető kalandjáték!
Hír
6 éve 6 hónapja (2017. november 13.)

Akciós áron a szívet melengető kalandjáték!

A Steam jó szokása, hogy hirtelen rövid időre leáraz valamit, most pedig egy figyelemre méltó kalandjátékkal teszi ezt.