Season: A Letter to the Future

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. január 31. (1 éve 3 hónapja)

Műfaj: Dráma, Rejtélyes

Játékmenet: Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Season egy kalandjáték, amelynek középpontjában a felfedezés áll.

A cselekmény egy olyan földön játszódik, amely a 20. századi Föld fantasztikus változata. Az egyik különbség a mi valóságunkhoz képest, hogy ezer év telt el technológiai fejlődés nélkül. Ez a világ egy rejtélyes kataklizma küszöbén áll. A katasztrófa elkerülhetetlen, és amikor bekövetkezik, eltörli a legtöbb kultúrát, történelmileg fontos helyeket és természeti csodákat. A játékban egy fiatal nőt alakítunk, aki eddig egy olyan közösségben élt, amely kerülte a kapcsolatot a világ többi részével. A hősnő biciklitúrára indul, hogy dokumentálja a kataklizma miatt hamarosan megszűnő valóságot.

A Seasonban a játékos biciklivel járja be a világot, és különböző kultúrákat fedez fel, megismerkedik a szereplőkkel, feljegyzéseket készít és tárgyakat gyűjt, hogy dokumentálja a világ és lakóinak történetét, és megóvja emléküket a feledésbe merüléstől. A kaland során a korábbi katasztrófával kapcsolatos igazságra és a közelgő katasztrófa okaira is fény derül.

Az audiovizuális réteg a játék egyik erőssége. Az alkotók szép, kissé képregényes stílusban készült 3D-s grafikát készítettek, ami a világban való barangolást valódi élménnyé varázsolja.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Hangulatos videó érkezett a Seasonhöz
Hír
1 éve 4 hónapja (2023. január 13.)

Hangulatos videó érkezett a Seasonhöz

Az új trailerben a cselekményt, valamint néhány karaktert is bemutatnak.