Labyrinthatory

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. október 30. (4 hete 1 napja)

Műfaj: Sci-fi, Humoros

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD)

Fejlesztő: Unimposing Walrus

Kiadó: Unimposing Walrus

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A nagy robotalkotó Steven Wernicke 3086-ban elhunyt. Unokahúgát, Roxanne-t bízzák meg élete legfontosabb művének feltárásával. Útközben rejtvényeket és talányokat kell megoldania, tárgyakat gyűjtenie, kapcsolatba kell lépnie Wernicke robotjaival, na és persze meg kell fejtenie a Steven műve körüli rejtélyt.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.