Bound

Fejlesztő: Plastic Stuidos
AG csapat:
9.0
Olvasók:
n/a

A Bound első ránézésre egy különleges látványvilágú Journey-típusú játék, de annál mégis jóval több. A játékban egy terhes asszony visszaemlékezéseit élhetjük át a gyermekkoráról, miközben egy varázslatos, de nagyon barátságtalan kitalált világba áthelyezve élhetjük át a múlt ködébe vesző megpróbáltatásait.

Ennek fejében irányíthatjuk a képzeletbeli Királyság Hercegnőjét is (aki, amúgy balerina, elvégre ez a két dolog szeretne lenni egy kislány), akinek mindenféle veszélyekben teli tájat bejárva kell megmentenie a világát az azt elpusztítani akaró gonosz szörnyetegtől.

A program egyszerre egy normál platformjáték, egy flow élményt nyújtó utazás és egy átvitt értelmű metaforikus jelzésrendszer, ami miatt az Among the Sleep mellé is helyezhető.

AG csapat:
9.0
Olvasók:
n/a
Platform
PlayStation 4, PlayStation VR
Fejlesztő
Plastic Stuidos
Kiadó
Sony Computer Entertainment
Megjelenési dátum:
2016. 08. 16.

Részletek

Műfaj: Rejtélyes, Dráma, Sci-fi
Játékmenet: Sétaszimulátor, Narratív történetmesélés, Platformer
Grafikai stílus: 3D
Nézet: 3D külső-nézetes
Irányítás: Gamepad, Virtuális valóság
Magyarul jelent meg: Nem
Weblap: Link

Itt tudod megvenni

Playstation Store

Letöltések

Kapcsolódó cikkek

Bound
Teszt

Bound

Írta: Marczali Tamás, 2017. 11. 29. 20:49

A Santa Monica stúdió gondozásában megjelent Journey által nyújtott életérzést már több alkotás is megpróbálta leutánozni, vagy akár felülmúlni, de talán egyiknek se sikerült ez a kitűzött a cél. A szintén ezen kiadó felügyelete alatt, de...

Értékelések

Trishtan
AG
9/10
2017.11.30.
"Audiovizuális meditációs élmény"
A Bound egy audiovizuális meditációs élmény, amihez fogható kevés létezik a mai, profitorientált piacon. Rövidsége és könnyedsége ellenére egy felejthetetlen kalandot nyújt azok számára, akik nem idegenkednek a stílustól. ...Teljes cikk...
(0) (0)