The Inner World: The Last Wind Monk

Fejlesztő: Studio Fizbin
AG csapat:
n/a
Olvasók:
9.0

A orrfuvola dinasztia évszázadokon át törődött titokban Aspos-sziával, miközben fokozatosan benépesítették ezt a kerek kis világot. De most Emil, a kereskedő, tévútra vezette Asposia lakóit és elhitette velük, hogy a dinasztia irányítása sötét erők kezében van. Az egyetlen, aki megállíthatja a gonosz Emilt, az orrfuvola trónjának örököse: Robert. Hatalmas lelkesedéssel, de annál kevésbé tudván, hogy valójában mit is csinál, Robert útnak indul, hogy megtalálja az utolsó legendás szél szerzetest, miközben titkon reméli, hogy plátói szerelme végül beteljesülést nyer.

AG csapat:
n/a
Olvasók:
9.0
Platform
Mac OS, PC, PlayStation 4, Xbox One, Linux, iOS
Fejlesztő
Studio Fizbin
Kiadó
Headup Games
Megjelenési dátum:
2017. 10. 20.

Részletek

Műfaj: Dráma, Humoros
Játékmenet: Hagyományos kaland
Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt
Nézet: 2D külső-nézetes
Irányítás: Point & click, Gamepad
Magyarul jelent meg: Nem
Weblap: Link

Letöltések

Kapcsolódó játékok

The Inner World

Kapcsolódó cikkek

The Inner World - The Last Wind Monk
Teszt

The Inner World - The Last Wind Monk

Írta: Olejnyik Attila, 2018. 01. 09. 20:17

“Létezik egy csodálatos világ, Asposia, ahol kétféle lény él együtt boldogságban, békességben. Azok, akiknek nincs furulya az orra helyén - és azok, akiknek van. A világot tápláló szél óriás kürtőkön át érkezik - ám egy napon a kürtőkön...

Értékelések

o
oil.ali
Olvasó
9/10
2018.01.09.
"Kifogástalan folytatás"
Mint a fentiekből kitűnik, a The Inner World: The last windmonk (és persze az első rész is!)  egy “must play” játék minden kalandjáték kedvelő számára. Mivel gyakorlatilag minden platformon elérhető (vagy elérhető lesz), nem igazán tudok olyan kifogást találni, ami felmentést ad a kipróbálása alól egy vérbeli “adventurernek”. A magam részéről egyszerűen bepakoltam a képzeletbeli “toptizembe” az első rész mellé, és jó esélyt látok arra, hogy bérelt helye is marad ott az elkövetkező évtizedekben. Biztos vagyok benne, hogy Robert és Laura remekül fogja ott érezni magát Gaybrush-sal, Elenával, George-dzsal és Nico-val.
(0) (0)