Silence (The Whispered World 2)

Fejlesztő: Daedalic Entertainment
AG csapat:
8.0
Olvasók:
n/a

A Silence közvetlen folytatása a The Whispered Worldnek. A 16 éves Noahnak és kishúgának, Renienek nincsen egyszerű élete. Nem elég, hogy a srác nemrég gyógyult fel egy súlyos betegségből nagy nehezen, de az árvaházat, ahol laktak, bombatalálat érte, és a két fiatalnak menekülnie kellett a támadás alatt álló városka egyetlen épségben álló óvóhelyére. Ott sem voltak sokáig biztonságban, ugyanis egy eltévedt lövedék azt is porrá rombolta. A két testvér pedig Silence-ben, ebben a varázslatos, az élet és a halál mezsgyéjén húzódó világban találta magát. Az eddig élettől duzzadó, sok fura lakóval benépesített világot is egy pusztító háború árnya lengi be.

AG csapat:
8.0
Olvasók:
n/a
Platform
Mac OS, PC, PlayStation 4, Xbox One, Linux
Fejlesztő
Daedalic Entertainment
Kiadó
Daedalic Entertainment
Megjelenési dátum:
2016. 11. 15.

Részletek

Műfaj: Rejtélyes, Dráma
Játékmenet: Hagyományos kaland
Grafikai stílus: 3D
Nézet: 3D külső-nézetes
Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Gamepad
Magyarul jelent meg: Nem

Itt tudod megvenni

Steam,
Playstation Store,
Xbox Live,
GOG

Letöltések

Magyarítás - Silence (The Whispered World 2) - magyarítás

Kapcsolódó játékok

The Whispered World

Kapcsolódó cikkek

Silence -  Whispered World 2
Teszt

Silence - Whispered World 2

Írta: Marczali Tamás, 2016. 12. 05. 13:46

A Daedalic idén igazán elkényezteti a komolyabb kalandokat kedvelőket. Év elején a Deponia sorozat kapott egy hangulatos jutalomjátékot, most pedig a Whispered World szomorkás világába térhetünk vissza újabb pár kellemes óra erejéig.

Értékelések

Trishtan
AG
8/10
2017.12.09.
"Egy mesés kaland mesés folytatása."
Végezetül pedig marad a kérdés, hogy kinek ajánlható a Silence. Azt kell mondanom, hogy akik Sadwick kalandjait kedvelték 2009 őszén, azoknak mindenképpen érdemes tenniük egy próbát vele, elvégre, ha kissé furán is, de folytatódik a szomorú bohóc meséje úgy, hogy közben egy teljesen új történet ismerhetünk meg a Suttogott Világról. Akiknek pedig teljesen új ez a Whispered World dolog, mindenképpen az előddel kezdjék az ismerkedést, eléggé baráti áron be lehet ma már szerezni. ...Teljes cikk...
(0) (0)