I fell from Grace

Fejlesztő: Deep Taiga
AG csapat:
n/a
Olvasók:
n/a

Retró stílusú, 2D-s, platformer kalandjáték. A történet a jelenkorban játszódik Maine-ben, és egy Henry nevű, 40 éves férfi szomorú történetét mutatja be. Henry-re rendesen rájár a rúd. Nehezen, de próbálja túltenni magát a szomorúságán, hogy a várandós felesége elvetélt. Nem sokkal később azonban jön az újabb csapás: a feleségét egy gyógyíthatatlan betegséggel diagnosztizálják. A kezeléseket képtelenek megfizetni, ráadásul a munkahelyén - kutató orvos - is stagnál, fizetésemelésről még csak nem is álmodhat. Aztán egy nap, szinte a semmiből, Henry-hez kerül a betegség gyógymódja. Henry csodaként értelmezi, de aztán kénytelen rádöbbenni, hogy semmi sincs ingyen. Ahogy megpróbálja kideríteni, honnan származik ez a rejtélyes gyógymód, úgy kezd el a sorsa még baljósabb fordulatokat venni.

A játék egyik legnagyobb érdekessége, hogy a párbeszédek teljesen rímbe vannak szedve és minden egyes döntésünk befolyással van a történetre.

AG csapat:
n/a
Olvasók:
n/a
Platform
PC
Fejlesztő
Deep Taiga
Kiadó
Deep Taiga
Megjelenési dátum:
2017. 12. 20.

Részletek

Műfaj: Rejtélyes, Dráma, Thriller
Játékmenet: Puzzle, Narratív történetmesélés, Platformer
Grafikai stílus: Pixel
Nézet: 2D külső-nézetes
Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad
Magyarul jelent meg: Nem
Weblap: Link

Itt tudod megvenni

Steam

Letöltések

Kapcsolódó cikkek

I fell from Grace - rímbe szedett, kőkemény dráma
Hír

I fell from Grace - rímbe szedett, kőkemény dráma

Írta: Kalász Tamás, 2017. 12. 22. 9:54

A retró stílusra és platformer elemekre építő kalandjáték egy rejtélyes és szomorú történetet próbál elmesélni nekünk egy igencsak érdekes formában.

Értékelések

Ez a játék még nem kapott értékeléseket. Légy Te az első!