A retró stílusra és platformer elemekre építő kalandjáték egy rejtélyes és szomorú történetet próbál elmesélni nekünk egy igencsak érdekes formában.

A történet a jelenkorban játszódik Maine-ben és egy Henry nevű, 40 éves férfi szomorú történetét mutatja be. Henry-re rendesen rájár a rúd. Nehezen, de próbálja túltenni magát a szomorúságán, hogy a várandós felesége elvetélt. Nem sokkal később azonban jön az újabb csapás: a feleségét egy gyógyíthatatlan betegséggel diagnosztizálják. A kezeléseket képtelenek megfizetni, ráadásul a munkahelyén - kutató orvos - is stagnál, fizetésemelésről még csak nem is álmodhat. Aztán egy nap, szinte a semmiből, Henry-hez kerül a betegség gyógymódja. Henry csodaként értelmezi, de aztán kénytelen rádöbbenni, hogy semmi sincs ingyen. Ahogy megpróbálja kideríteni, honnan származik ez a rejtélyes gyógymód, úgy kezd el a sorsa még baljósabb fordulatokat venni.

A játék egyik legnagyobb érdekessége, hogy a párbeszédek teljesen rímbe vannak szedve és minden egyes döntésünk befolyással van a történetre. Amellett, hogy ilyen narratív módon mesél, a játék nem felejtkezik el a kalandjátékokra jellemző fejtörőkről sem, amikből szintén bőven találunk benne. A játékot egyébként egy svéd fiatalember fejlesztette majdnem teljesen egymaga. Azért csak majdnem, mert a zenébe és a látványba besegített neki néhány külsős indie fejlesztő is.

A játék december 20-án jelent meg a Steamen, így akinek kedve van egy kis drámára - így az ünnepek között - az már most benevezhet rá.