Full Throttle Remastered

Fejlesztő: Double Fine Productions
AG csapat:
4.5
Olvasók:
n/a

A Lucasarts klaszikusának felújítása Tim Schaffer felügyelete alatt.

A Corley Motors vállalat, az amerikai álom megtestesítője, minden Szelíd Motoros "családja" válságos napokat él át. A világ megváltozott, a népet már kevésbé hajtja a szabad száguldás vágya, ráadásul a cég elnöke Malcolm Corley is elég rosszbőrben van. Egy szó mint száz a részvényesek találkozót terveznek melyen vázolni kívánják a cég jövőjét. Az elképzelések nem túl fényesek, az amerikai álom úgy tűnik behódolna a japán kisautógyártásnak és ezentúl ún. minivan-eket gyártana. A Nagy Öreg hallani sem akar a dologról, a helyzet tehát némiképp feszültnek mondható. A bevezetőben épp az öreg Corley-t és minden hájjal megkent, kétszínű tanácsadóját, Rippburger-t láthatjuk vitatkozni, amikor Ben és kis csapata sajátos módon előzik meg gépkocsijukat. Csak egyvalaki képes ilyen "laza" tettre, Corley azonnal felismeri régi barátját Ben-t, a Polecats motoros banda vezérét. Nosza követik is őket egy kis iddogálás és némi sztorizgatás reményében. Rippburger először bölcsen a kocsiban marad, ám amikor már éppen oldódni kezdene odabent a hangulat, váratlanul betoppan, kétes értelmű megjegyzéseket kezd tenni Malcolm Corley egészségére vonatkozóan, valamint fel kívánja bérelni Ben bandáját, hogy legyenek a kíséretük a részvényesek találkozójáig. Ben önérzetét sérti a lealacsonyító modor és Rippburger-rel együtt távozik a helyiségből egy kis "négyszemközti tárgyalásra". Kint azonban már lesben áll a tanácsadó két "nagytudású" biztonsági őre, akik egy vaskos husáng segítségével átmenetileg nyugalomba helyezik hősünket, mialatt Rip elhiteti a bandával, hogy a vezérük ráállt az alkura és már el is robogott előre. Nosza a bandának sem kell több, nyeregbe pattannak és már dübörögnek is tova a sivatagos táj végtelenjébe.

AG csapat:
4.5
Olvasók:
n/a
Platform
iOS, Mac OS, PC, PlayStation 4, Linux, Vita
Fejlesztő
Double Fine Productions
Kiadó
Double Fine Productions
Megjelenési dátum:
2017. 04. 18.

Részletek

Műfaj: Sci-fi, Humoros, Thriller
Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Hagyományos kaland
Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt
Nézet: 2D külső-nézetes
Irányítás: Point & click, Érintőképernyős, Gamepad
Magyarul jelent meg: Nem

Itt tudod megvenni

Steam,
Playstation Store,
GOG,
Apple Store

Letöltések

Magyarítás - Full Throttle Remastered - magyarítás

Kapcsolódó cikkek

Exkluzív könyv érkezik a Double Fine 20 éves munkásságáról
Hír

Exkluzív könyv érkezik a Double Fine 20 éves munkásságáról

Írta: Kiss Norbert, 2020. 09. 24. 20:56

Eddig csak ritkán vagy soha nem látott érdekességeket gyűjtött csokorba Tim Schafer csapata.

Xboxra és Game Passba is érkezik hamarosan három klasszikus felújítás
Hír

Xboxra és Game Passba is érkezik hamarosan három klasszikus felújítás

Írta: Marczali Tamás, 2020. 10. 18. 11:01

Miután tavaly szőröstül, bőröstől megvásárolta a Double Fine-t a Microsoft, csak idő kérdése volt, hogy mikor érkezik a Grim Fandango, a Day of the Tentacle és a Full Throttle remaster kiadása Xbox-ra. Most jött el az az idő.

Értékelések

Norbi
AG
4.5/10
2017.09.04.
"Nem az én esetem"
Valószínűleg egyedül vagyok vele de sajnos nem sikerült megszeretnem a játékot, számomra nagy szenvedés volt a végére érni. Sem a történet, sem a karakter, sem a ma már röhejesen béna motoros részek nem tudtak lekötni. Technikailag jó a játék, a ráncfelvarrás is jól sikerült, de én úgy látom, hogy a nosztalgiafaktor az ami ismét el tudta adni.
(0) (0)