Just Take Your Left

5
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. november 18. (3 éve 6 hónapja)

Műfaj: Horror, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland, Túlélőszimulátor, Lopakodós

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Just Take Your Left stílusában olyan, mint egy megelevenedett Tom és Jerry rajzfilm. Egy nem túl tehetséges myomozóval, Morris detektívvel kell túlélnünk egy egerekkel és huncut szellemekkel tömött vén kúriában. Mindez a  régebbi francia rajzfilmek stílusában előadva.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Tyucsev

Összes értékelése: 73

5/10 - Rövid móka
2023. január. 12.

Egy elég rövidke, szórakoztató játék (kb. fél óra alatt végigvihető). Valóban olyan, mint egy interaktív rajzfilm. Egyszemélyes alkotás, így inkább szárnypróbálgatásnak tűnik. Felnőtteknek kicsit kevés, gyerekeknek lehet, jobban bejön.

Sokallom érte a 4 eurós árat, bár ezzel is a készítőt támogatjuk. Ami érdekes, hogy az itch.io-n fent van ingyenesen is. (A készítőnek van egy korábbi játéka is Anahita néven, az is díjmentesen letölthető iOS és Android platformra.)

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.