Just Take Your Left

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. november 18. (2 éve 1 hete)

Műfaj: Horror, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland, Túlélőszimulátor, Lopakodós

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Just Take Your Left stílusában olyan, mint egy megelevenedett Tom és Jerry rajzfilm. Egy nem túl tehetséges myomozóval, Morris detektívvel kell túlélnünk egy egerekkel és huncut szellemekkel tömött vén kúriában. Mindez a  régebbi francia rajzfilmek stílusában előadva. A hasfalszaggató kacagás garantált, az tuti.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.