Jack Orlando

8.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1997. július 1. (26 éve 10 hónapja)

Műfaj: Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: TopWare Interactive

Kiadó: Topware Interactive

Platform: Windows/DOS

Leírás:

1933 úgy vonul be a történelemkönyvekbe, mint az az év, amikor Amerika elfogadta az alkotmány 21. módosítását. A szesztilalomnak vége. Milliók örömére az alkohol most már szabadon áramolhat a szomjas országban. Két nappal a hivatalos bejelentés előtt a bárok és klubok szerte az országban felhalmozzák a minőségi whisky készleteket. Ez a lebilincselő történet egy nyiszlett, de ravasz magánnyomozóról szól, aki önhibáján kívül egy rejtélyes gyilkossági ügy fő gyanúsítottjává válik. Jacknek 48 órája van arra, hogy megtalálja az igazi elkövetőt. Az idő rohamosan fogy, így versenyt kell futnia az idővel, hogy kibogozza a rejtélyes összeesküvés szálait.


Te, barátom, egy gyilkossági ügy fő gyanúsítottja vagy! Esélyt kaptál, hogy bebizonyítsd ártatlanságodat, úgyhogy jobb, ha előkapod magadból Sherlock Holmest - méghozzá gyorsan! Jack Orlando - a lecsúszott nyomozó, aki semmit nem hagy szó nélkül - történetében, ebben a fantasztikus képregény stílusú kalandban ravasz figurákkal, fecsegő gengszterekkel, végtelen rejtélyekkel és feszült helyzetekkel találkozhatsz. A játék több mint 200 akciódús jelenetet tartalmaz sötét sikátorokban, finom szalonokban és lepukkant bordélyházakban - szereplői pedig a kemény és ravasz alvilágból származó figurák. Nyitva kell tartanod a szemed a nyomok után, bárhol is légy, ugyanis csak akkor érheted el célodat, ha összerakod a kirakós darabjait.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Princze

Összes értékelése: 34

8.5/10 - Jack Orlando - Gyilkosság a mellékutcában
2024. március. 8.
A Jack Orlando egy nagyon jó játék, kirobbanó sztorival, szép grafikával és fantasztikus zenével, minden együtt van egy ász point & click kalandjátékhoz!

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Jack Orlando - Gyilkosság a mellékutcában
Teszt
17 éve 3 hónapja (2007. február 12.)

Jack Orlando - Gyilkosság a mellékutcában

Jack Orlando a város hőse. Tetteit milliók ismerik. Kimentett egy gyereket a biztos halálból, elfogta a hírhedt tolvajt, rajtaütött a gengsztereken. A húszas év...