Incoherence

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. június 30. (1 éve 11 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Glitch Games

Kiadó: Glitch Games

Platform: Windows/DOS, Android, iOS

Leírás:

Az Incoherence egy belső-nézetes point-and-click kalandjáték.

A játékban Jason Bethlam szerepébe bújunk, aki egy alaposan megvilágított szobában, valamint elsőre véletlenszerűnek tűnő tárgyakkal és egy fényképezőgéppel ébred. Nincs semmilyen emléke arról, hogyan került oda, és ahhoz, hogy összerakja a rejtélyt és a saját történetét, mindent le kell fényképeznie, és meg kell oldania a rejtvényeket.

Az Incoherence a Glitch Games Broken Dreams kollekciójának első darabja.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.