Időrégész

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1987. június 22. (35 éve 5 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Humoros

Játékmenet: Szöveges

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Szöveges

Leírás:

2546-ban megalakult az Időrégészet társaság, amelynek te is az ügynöke vagy. Megbízást kapsz, hogy szerezz egyet a mesés griffmadár tojásaiból, ezért visszaküldenek a középkorba, ahol a modern technológia nem tud segíteni rajtad.

Érdi Gergőnek köszönhetően 2016-ban kapott egy Android portot.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Decemberben érkezik a mozikba a Vakondok 5, avagy a Stamps Back
Hír
2 hónapja 3 hete (2022. szeptember 16.)

Decemberben érkezik a mozikba a Vakondok 5, avagy a Stamps Back

Háromévnyi forgatás és utómunkálatok után idén év végén végre megérkezik a moziba a Matusik Szilárd rendezte Vakondok dokumentum széria legfrissebb része, mely...