A bosszú

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1988. június 28. (35 éve 10 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Szöveges

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Szöveges

Leírás:

A Bosszú a '80-as évek kungfu- és ninja-filmjeinek világát eleveníti fel egy országokon átívelő, gördülékeny kalanddal. A középkori Japánban a gonosz sógun Hakai újabb falut mészárol le, de a vakszerencsének köszönhetően marad egy túlélő. A játékban Te irányítod ezt a túlélőt, ahogy hosszú kalandra indul, hogy megbosszulja családját. (PlayStore)

Érdi Gergőnek köszönhetően 2018-ban kapott egy Android portot.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.