Heir of the Dog

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2025. június 26. (1 év 1 hét múlva)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Tall Story Games Ltd

Kiadó: Tall Story Games Ltd

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Heir of the Dog (A kutya örököse) egy hagyományos, humorral teli, pixelartos point-and-click kalandjáték.

Történet
Egy rejtélyes robbanás után – amely a viktoriánus London fölött történt –, Cummerbund Bandersnatch (egy rokonszenves, bár ostoba balfék) ellátogat nagybátyja laboratóriumába, és felfedez egy új, kísérleti formulát, amely „jó életet” garantál bárkinek, aki megissza azt. A nagybátyja naplójában olvasható ígéretek által elcsábulva Cummerbund úgy dönt, hogy minden bizonnyal bátran megihatja a löttyöt. Azonban rájön, hogy az élete ezek után már soha többé nem lesz ugyanolyan, mint régen.
Ami elsőre átoknak tűnik, végül egy izgalmas, szerelemmel teli kalandba csap át. És miközben Bandersnatch az ó-londoni városka sikátoraiban navigál, egy baljós összeesküvést fedez fel, amelynek középpontjában egy titkos társaság, a királyi család, bőséges mennyiségű kutyaszőr és a nagybátyja áll.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.

Kapcsolódó cikkek

Kipróbálható a Heir of the Dog demója
Hír
6 hónapja 3 hete (2023. november 21.)

Kipróbálható a Heir of the Dog demója

Október 16-án elérhetővé vált a Steamen a Lucy Dreaminget készítő csapat új játékának demója. A Tall Story Games friss alkotásában felfedezhetjük a viktoriánus...