Heart of China

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1991. június 13. (33 éve 1 napja)

Műfaj: Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt, Fotorealisztikus, PixelArt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Dynamix Inc.

Kiadó: Dynamix Inc.

Platform: Mac OS, Windows/DOS, Amiga

Leírás:

Kate egy E.A. Lomax nevezetű gazdag üzletember lánya, akit elrabolt egy kínai hadúr Chengdu közelében, ahol önkéntes nővérként tevékenykedett. Lomax felbérli az egykori I. világháborús harci pilótát Jake "Lucky" Masters-t, hogy utazzon Hong-Kongba, keressen fel egy titokzatos nindzsát, szivárogjon be a hadúr erődjébe és mentse meg Kate-t.

Egy hagyományos point-and-click kalandjátékról van szó némi romantikus beütéssel, melynek stílusa leginkább az Elveszett frigyládára (Indiana Jones) hasonlít. A játék nagy része a 30-as évekbeli Kínában játszódik. A játék néhány fejtörője többféleképpen is megoldható, és egyes párbeszédek válaszlehetőségei akár a főszereplő halálához is vezethetnek.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.