Gordian Rooms: A curious heritage

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. szeptember 23. (3 éve 10 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes

Játékmenet: Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Crimsonite Games

Kiadó: Crimsonite Games

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Gordian Rooms: A Curious Heritage egy viktoriánus szabaduló játék, melyben a nagybácsid hagyatéka megszerzése végett, különböző fejtörőket kell megoldanod! Sikerül majd minden rejtélyt felfedned?

A titokzatos nagybácsid csupán egy levelet hagyott számodra, melyben arra kér, hogy oldd meg a fejtörőit a villájában. Ha sikeres vagy tied lesz a teljes vagyona, azonban nem minden az, aminek látszik!

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Megjelent a magyar fejlesztésű Gordian Rooms
Hír
3 éve 9 hónapja (2020. szeptember 24.)

Megjelent a magyar fejlesztésű Gordian Rooms

A szabaduló játékként jellemzett produktumban a nagybácsink hagyatékának megszerzése a cél.