What Never Was

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. január 11. (5 éve 4 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes

Játékmenet: Puzzle, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A What Never Was egy modern időkben játszódó, belső-nézetes kalandjáték. A játékban bemutatott történetet az északi mítoszok és a horror mesterének, H.P. Lovecraftnak a videójátékokba gyakran átültetett művei ihlették.

Valamikor a 2000-es évek végén járunk, amikor Howard James Wright, egy idős, de kedves ember elhalálozik. Hosszú és érdekes életének minden relikviáját hátrahagyja: könyveket, képeket és naplókat. Amikor az unokája, Sara elvállalja, hogy kitakarítja a férfi által lakott padlást, rájön, hogy a nagyapja egészen különleges életet élt.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.