Goodbye Volcano High

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. augusztus 29. (9 hónapja 3 hete)

Műfaj: Dráma, Humoros

Játékmenet: Fontos döntéses, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad, Point & click

Fejlesztő: KO_OP

Kiadó: KO_OP

Platform: Windows/DOS, PlayStation 4, PlayStation 5

Leírás:

A Goodbye Volcano High egy kalandjáték, amelyben Fangot, egy 18 éves antropomorfizált dinoszauruszt alakítunk, aki éppen a középiskolai tanulmányainak sikeres bevégzésén dolgozik. A játék a nemi identitás témáját dolgozza fel. A történet a szerelemről, a felnőtté válásról és a változásról szól.

A Goodbye Volcano High egy hagyományosnak is nevezhető, narratív kalandjáték. Különböző perspektívákból figyeljük az eseményeket, és a játék fő célja, hogy megismerjük a szerzők által előkészített történetet. A játékmenet főként a társalgási lehetőségek felfedezéséről és a szereplőkkel való beszélgetésről szól. Időnként rejtvényeket is meg kell oldanunk, zenei minijátékokban kell részt vennünk, és olyan döntéseket kell meghoznunk, amelyek befolyással vannak a történet alakulására (a játék többféle befejezést kínál).

A Goodbye Volcano High meglehetősen egyszerű, kétdimenziós grafikával rendelkezik, amely kézzel rajzolt illusztrációkon alapul. A játék művészi stílusa egy animációs filmre hasonlít. A soundtrack is figyelemre méltó – az egyik karakter hangját az eredeti színész, Lachlan Watson (Chilling Adventures of Sabrina) kölcsönözte, a zenét pedig Dabu (Winding Worlds, Dwarf Fortress) és Brigitte Naggar (más néven Common Holly) énekesnő szolgáltatta.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.