Goin' Downtown

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2008. május 22. (16 éve 1 hete)

Műfaj: Sci-fi, Thriller, Noir

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Cel-shaded, Renderelt hátterű

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Silver Style Entertainment

Kiadó: Kalypso Media

Platform: Windows/DOS

Leírás:

2072-ben járunk New Yorkban. Főhősünk a rendőrség kötelékében szolgáló Jake McCorly, aki nem rég vesztette el feleségét, ezért súlyos depresszióban szenved. Egyik nap robbanás rázza meg a környéket. Jake talál a helyszínen egy eszméletlen prostituáltat, akit felvisz a lakására. Azonban még mielőtt kihallgathatná, a lány kiugrik az ablakon. Jake úgy dönt, hogy folytatja a nyomozást és kideríti, hogy mi áll a robbantás mögött.

A játék eredeti kiadója még az angol nyelvű kiadás előtt csődbe ment. Végül a Kalypso Media karolta fel a játékot és angol nyelvű feliratot rakott a játékba, de a szinkronnal már nem bajlódtak, az maradt az eredeti német.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.