Belief and Betrayal

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2008. június 10. (16 éve 1 hónapja)

Műfaj: Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Artematica

Kiadó: Lighthouse Interactive

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Vatikán, vallás, összeesküvések és hatalmi pozíciók. Röviden összefoglalva ezek körül forog a cselekmény, miközben a játékos Jonathan Danter újságíró történetét követheti végig. A történet szerint egy tíz évvel ezelőtti gyilkosság olyan eseményekről, titkokról rántja le a leplet, amely az egész emberiség sorsára befolyással lehetnek. A játék során Jonathan mellett további 2 karaktert is irányíthatunk, akikkel az lesz a feladatunk, hogy megállítsuk az összeesküvőket és megmentsük a világot a pusztulástól.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.