Gods of the Twilight

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. november 14. (2 hete 1 napja)

Műfaj: Disztópikus, Fantasy, Sci-fi

Játékmenet: Vizuális novella, Fontos döntéses

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Volutian Design

Kiadó: Volutian Design

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Gods of the Twilight címet viselő vizuális novella egy invazív technológiával és ökológiai katasztrófával teli futurisztikus világban játszódik, pontosabban New Reykjavíkban, egy hajón létrejött városban. A játéknak két főszereplője van, Althea és Farkas, akiknek a város-hajó lakóiként és reinkarnálódott istenségekként kell eligazodniuk ebben a hanyatló világban, miközben high-tech kultisták elől menekülnek, ősi igazságokat és saját titkos képességeiket fedeznek fel, valamint a közelgő apokalipszist próbálják megállítani.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.