Gobliiins 5

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. július 20. (10 hónapja 2 napja)

Műfaj: Fantasy, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland, Puzzle

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Pierre Gilhodes

Kiadó: Schnibble Productions

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Visszatért a '90-es évek legnagyobb agymenése, a Gobliiins 5, melyben újra három kis debil manócska tör a szürkeállományunk épségére. A játék az előző részek hangulatát és játékmenetét idézi.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Nagyban készül a Gobliiins ötödik része
Hír
2 éve 3 hónapja (2022. február 21.)

Nagyban készül a Gobliiins ötödik része

Brééééjking: Készül a Gobliiins 5. Ha ezen mondat után még van itt valaki, akkor gyorsan összefoglalnánk a lényeget a ’90-es évek egyik legfurcsább klasszikusán...