Ghost Pirates of Vooju Island

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2015. január 27. (9 éve 4 hónapja)

Műfaj: Humoros, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Autumn Moon Entertainment

Kiadó: Viva Media

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A legendás videojáték-író és -fejlesztő, Bill Tiller (The Curse of Monkey Island, A Vampyre Story) lebilincselő történetet mesél kalózokról, szellemekről és titokzatos voodoo-mágiáról. A voodoo pap, Papa Doc, a kétbalkezes szakács, Blue Belly és az indulatos kalóz, Jane Starling áldozatul esett Papa Doc feleségének, a fondorlatos Zimbi királynőnek és aljas terveinek. Zimbi a titokzatos voodoo-mágiáját arra használta, hogy megátkozza és szellemmé változtassa három rettenthetetlen szereplőnket. Tudsz-e segíteni rajtuk, hogy újra a testükbe kerüljenek, mielőtt örökre az élőhalottak soraiba lépnének?

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Ghost Pirates of Vooju Island - végigjátszás
Végigjátszás
13 éve 5 hónapja (2010. december 14.)

Ghost Pirates of Vooju Island - végigjátszás

Papa Doc egy rémálomból riad fel, ami figyelmeztetni akarja őt a közelgő veszélyre. Nagyon aggódik a vulkáni tevékenység miatt, hiszen Mama Maladei és Baron Ogu...