Genesis Noir

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. március 26. (3 éve 1 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Sci-fi, Rejtélyes, Noir

Játékmenet: Felfedezős, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Genesis Noir egy monokróm kalandjáték, amely az ősrobbanás előtt és után játszódik, és amelyben egy karaktert alakítunk, aki meg akarja menteni a szerelmét, és ehhez meg kell akadályoznia az univerzum elsöprő tágulását. A játékot egy sikeres Kickstarter-kampánynak köszönhetően finanszírozták, és rengeteg díjat kapott.

A játék cselekménye az űrben játszódik, ahol egy hős szerepében próbálunk megküzdeni a végzettel, amely meg akarja ölni szerelmét, egy Miss Mass nevű istennőt. A lánynak egy golyótól kell meghalnia, amit a féltékeny Golden Boy lőtt ki, aki imádja a pusztítást és a káoszt. A játékos egy No Man nevű karakter szerepét ölti magára, akinek a tragédia megakadályozása érdekében be kell lépnie a lövés által okozott táguló univerzumba, és el kell pusztítania azt, mielőtt az elérné Miss Mass-t.

A Genesis Noirban bemutatott világ ködökből, fraktálokból, aszteroidamezőkből, fekete lyukakból és jazzkávézókból áll. Megismerkedhetünk idegenekkel, és a mikroszkopikus és gigantikus, különböző kölcsönhatásokkal teli világokban egyaránt elmerülhetünk. A játék lényegében ezek felfedezése körül forog.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Kapcsolódó játékok: Nirvana Noir

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.