Galador - The Prince and the Coward

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1998. április 10. (26 éve 1 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Metropolis Software

Kiadó: Topware Interactive

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Egy hétköznapi srác hirtelen egy herceg szerepében találja magát egy középkori világban. Galadornak nem sok kedve van az egészhez, de ha már így alakult, bejárja a világot, miközben egy ezer éve halott varázsló is bejön a képbe.. aki történetesen él. A kézzel rajzolt kalandjáték egy lengyel csapat próbálkozása a zsáner alkonyán, amely 1998-ban jelent meg.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.