Cognition: An Erica Reed Thriller

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2013. szeptember 19. (10 éve 10 hónapja)

Műfaj: Thriller, Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős

Leírás:

Erica Reed FBI ügynök rendkívüli képességgel rendelkezik: látja a múltat és így helyes időrendi sorrendbe tudja helyezni a bűncselekmény lefolyását. De még ez a hatodik érzéke sem tudta megmenteni Scott testvérét egy brutális sorozatgyilkostól. Három évvel később Scott gyilkossági ügye zátonyra fut, de Erica nem adja fel és az igazi munka még csak most kezdődik el.

A játék forgatókönyvének írását a Gabriel Knight sorozat írónője Jane Jensen felügyelte. A hátterekért és a rajzokért pedig Romano Molenaar felelt, aki olyan játékokon és képregényeken dolgozott, mint a Batman, Witchblade, Tomb Raider és X-Men. A játékból 2016-ban kiadtak egy Game of the Year változatot is.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.