Broken Pieces

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. szeptember 9. (1 éve 8 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Thriller

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Elseware Experience

Kiadó: Elseware Experience

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Broken Pieces egy pszichológiai thriller, amely egy időben megrekedt francia tengerparti faluban játszódik. Rakd össze a történet darabkáit, fejtsd meg a misztikus hely rejtélyét, és oldd meg a rejtélyeket, hogy mi okozta, hogy ugyanaz a nap újra és újra megismétlődjön.

Amikor Elise és vőlegénye úgy döntöttek, hogy elhagyják a városi életet, és a francia tengerpart közelében telepednek le, rémálmaikban sem gondolták volna, hogy egy időhurokban ragadnak, teljesen egyedül. Miközben a hidegháború utáni sötét légkörben különös jelenségek történnek, Elise-nek nyomoznia kell, hogy megfejtse a Saint-Exil régiót, a rituális szektát és a tengerpartra néző világítótornyot övező rejtélyeket.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.