Blanc

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. február 14. (1 éve 3 hónapja)

Műfaj: Dráma

Játékmenet: Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Casus Ludi

Kiadó: Gearbox Publishing

Platform: Switch, Windows/DOS

Leírás:

A Blanc egy művészies kooperatív kaland, amely egy farkaskölyök és egy őzike útját követi végig, akik egy hatalmas, havas vadonban rekedtek. Ebben a valószínűtlen társulásban kell összefogniuk, hogy megtalálják a családjukat.

A Blanc egy fekete-fehér, teljesen kézzel-rajzolt világban játszódik. A Blanc az állatok utazására és élményeire összpontosít, szöveg nélküli játékmenettel és történetmeséléssel, lehetővé téve a játékosok számára, hogy teljesen belemerüljenek az alkotás világába.

A játékmenet egyszerű, de kooperatív együttműködést igényel, ezért 2 játékosnak kell játszania. Mindkét állatnak megvan a maga egyedi erőssége, amely kiegészíti a másikat, és amelyet a továbbjutás érdekében ki kell használniuk.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Bemutatkozott a Blanc – a farkaskölyök és az őzgida közös kalandja
Hír
1 éve 9 hónapja (2022. augusztus 8.)

Bemutatkozott a Blanc – a farkaskölyök és az őzgida közös kalandja

A Blanc egy feketefehér, kézzel-rajzolt, kooperatív kalandjáték, amelyben egy teljesen valószerűtlen páros közös utazását követhetjük végig.

Februári kalandjáték megjelenések
Hír
1 éve 3 hónapja (2023. február 2.)

Februári kalandjáték megjelenések

Régen történt ilyesmi, hogy ilyen rövid időn belül ennyi jónak ígérkező kalandjáték jelenjen meg.