Behind the Frame

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. augusztus 25. (2 éve 9 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Érzelmes

Játékmenet: Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Point & click

Fejlesztő: Silver Lining Studio

Kiadó: Akupara Games

Platform: Windows/DOS, Mac OS

Leírás:

A Behind the Frame egy élénk, interaktív fikció egy feltörekvő művészről, aki épp utolsó festményét készül befejezni. Merülj el egy panorámás világban, amely tele van ragyogó színekkel, gyönyörű, kézzel animált látványvilággal és lágy zenével. Szenvedélyes művészként keresd meg a hiányzó színeket, amelyek életre keltik festményeidet – de közben ne feledkezz meg az időnkénti kávészünetekről és a reggelikről sem. Ebben a játékban több van, mint ami elsőre tűnik, hiszen minden festménynek saját története van.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Behind the Frame – amikor egy kép többet ér ezer szónál
Hír
2 éve 11 hónapja (2021. május 30.)

Behind the Frame – amikor egy kép többet ér ezer szónál

Legalábbis erre próbál majd rámutatni a tajvani Silver Lining Studio Behind the Frame című játéka, amely még idén megjelenik Windows és Mac rendszerekre.