Alone with You

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. február 9. (7 éve 3 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Dráma, Sci-fi

Játékmenet: Puzzle, Vizuális novella, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Gamepad

Leírás:

Az Alone With You egy keserű érzésekkel teli, leginkább a szerelemről szóló sci-fi kalandjáték. Főhősünkkel és társával, egy mesterséges intelligenciával, valamint 4 bájos hologram segítségével, egy pusztulásra ítélt kolóniából kell elmenekülnünk. Menekülés közben folyamatosan gyűjtjük az információkat és a nyomokat arról, hogy mi történhetett ezen az elátkozott helyen.

A játék a vizuális novellát keveri a hagyományos kalandjáték stílussal és fejtörőkkel.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.