A kísérlet 2: Fenyegető sötétség

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2010. április 17. (14 éve 1 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Pilcz Studios

Kiadó: Pilcz Studios

Platform: Windows/DOS

Leírás:

David Caldwell végzős fizikushallgató az egyetemen. Titokzatos körülmények közt elhunyt bátyja temetésén egy levelet kap, melyben egy professzor meghívja a laboratóriumába. Hősünk megtudja, hogy a testvére igazából nem is halt meg. Vajon mivel kísérleteznek a laborban, és hova tűnt a bátyja?

A fejlesztők szavai: A második részben a történetvezetésen van a hangsúly, így a játék hosszabb és könnyebb, mint elődje.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.