96 Mill

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. január 26. (4 éve 8 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Ethereal Darkness Interactive

Kiadó: Strategy First

Platform: PC

Leírás:

96 Mill Street, Woonsocket, Rhode Island. Ezen a helyen játszódik a történet, amikor is egy lerombolásra váró épületbe küldenek bennünket, mint robbantás specialistát. A hely sötét múltja azonban nem engedi olyan könnyen eltemettetni magát.

A játéknak 8 különböző befejezése van, 50 bejárható helyszíne és klasszikus belső-nézetes point and click játékmódja.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.