Azok a régi szép idők, amikor a Daedalic nem csak készített, hanem kiadott is mindenféle lökött kalandjátékot, sajnos már nem nagyon fognak visszatérni, de azért hamarosan lehetőségünk lesz némileg elmerülni a nosztalgiahullámvasútban, ugyanis az egyik kiadott agyamentségük, a Randal's Monday lehet, hogy visszatér jövőre egy rekeszizomveszélyeztető folytatással.

Azért nem mondható még száz százalékra a roppant kreatívan Randal's Tuesday-nek keresztelt új rész elkészülte, ugyanis az eredeti játékot is készítő csapat a rajongók (vannak olyanok??) segítségét fogják kérni annak befejezésében, hogy így az eredeti kaland tizedik évfordulóján élvezhessük is majd azt (ugyanis most a Daedalic felügyelete nélkül kívánják csinálni, hogy így szabadabb kezet kapva minél elvontabb lehessen a végeredmény).

Randal's Tuesday screenshot

A Kickstarter kampány jelenleg még nem élesedett (ha minden igaz, áprilisig kell várni rá), de már most fel lehet iratkozni rá.
A történetről nem tudni még semmit sajnos, de az már biztos, hogy kedvenc geek idiótánkon kívül most két másik főszereplőt is irányíthatunk majd, és hogy megint egy hagyományos, kézzel-rajzolt, kifejezetten elvont debilséget fogunk kapni, ha sikeres lesz rá a kalapozás. Nézzük is meg a rövidke bejelentő trailert: