Mindössze pár nap múlva, egészen pontosan november 29-én érkezik PC-re (Steam és Epic) és konzolokra (Playstation 4 & 5, Xbox Series X|S & One, Nintendo Switch) a meglehetősen egyedi látványvilágú svéd alkotás, aminek főhőse egy időhurokban ragadt fiatal tinédzser.

A Woodhill Interactive játékában Ziggy (nem létező) cipőjébe bújhatunk, aki egy nap furcsa jellel a kezén ébred, és egyáltalán nem emlékszik, mi történt előző éjszaka. Néhány perc bolyongás után egy hatalmas robbanás pusztít el mindent, ám ezt követően Ziggy ismét ott találja magát, ahol nemrég felébredt. Ekkor eszmél rá, hogy egy időhurokban ragadt, és neki is lát, hogy felgöngyölítse az ezt kiváltó okokat. Miközben Orten városában szaglászik, egyre több titokra derül fény, és az amúgy is furcsa lakók egyre furábbnak fognak tűnni.

Mindez egy kézzel rajzolt, 2,5D-s térben zajlik, egy kitalált, ‘90-es évekbeli környezetben. A készítők elmondása szerint a játékban történő előrehaladás kulcsa a tudás megszerzése, a hurok ugyanis 12 percenként újraindul, és csak a megfelelő nyomok, események felderítése jelenthet megoldást a világ megmentésére. Kalandjainkat pedig fejtörők és némi akció is színezi.

Ha szeretitek az idővel babráló történeteket, akkor az előzetes megtekintésén túl a játék demóját is kipróbálhatjátok Steamen.