Jövő tavasszal konzolokra is megjelenik az utóbbi idők egyik legjobb FMV kalandjátéka.

Az interjús FMV kalandjátékok mára már senkinek sem jelentenek újdonságot - hisz volt nekünk egy Her Story-nk pár évvel ezelőtt - de annak mindenképp örülünk, hogy valaki más is kipróbálja magát ebben a műfajban. A D'Avekki Studios-nak ez volt első próbálkozása a videójátékok világában, akik ennek ellenére kiállták a próbát, játékukat szinte mindenhol egyből megszerették.

A játékban egy pszichiáter bőrébe bújva kell megoldanunk egy rejtélyes gyilkosságot, miközben az áldozat - Dekker doktor - betegeivel beszélgetünk. Feladatunk azonban nem lesz egyszerű. A betegek nagyon különös dolgokat mondanak, illetve néha egészen meghökkentő módon viselkednek. A kérdéseket a képernyő egyik sarkában lévő mezőben kell feltennünk és a betegek azonnal válaszolnak rá. Figyelni kell, mert nem mindegy, hogy egy adott pillanatban mit kérdezünk. Ráadásul nekik is lesz egy-két kérdésük felénk, amire nem biztos, hogy mindig jó, ha igazat válaszolunk.

A játékban több mint 1600 FMV jelenet, többféle befejezés és több szerteágazó történet szerepel. A játék újrajátszási indexét fokozza, hogy a gyilkos szerepét a játék mindig random módon válassza ki. A fejlesztők egyébként lovecraftias FMV-s gyilkosságos játékként írják körül, tehát, aki szereti a jó krimit, az semmiképp ne hagyja ki.

És ahogy a videó is mutatja, jövő tavasszal PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is megérkezik majd.