Her Story

Fejlesztő: Sam Barlow
AG csapat:
9.0
Olvasók:
n/a

A Her Story egy modern FMV kalandjáték, amelynek főszereplőjét Viva Seifert alakítja. A játék története azzal kezdődik, hogy  Hannah Smith bejelenti férje eltűnését. Simont nem sokkal később megtalálják, de már csak azt tudják megállapítani, hogy valaki meggyilkolta őt. A játékos feladata, hogy megoldja a férj eltűnésének ügyét. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy végignézi az összes felvételt a hét rendőrségi interjúból, amiket Hannával készítettek és levonja belőlük a helyes következtetést.

A játékosnak a rejtett szavakat vagy kifejezéseket kell felfedeznie, amiket a játékon belüli keresőmotorba tud begépelni. Ezáltal újabb videóklippeket fedez fel és tovább tudja gördíteni a cselekményt. Ez a fajta játékmenet határozottan nemlineáris élményt nyújt.

A játéknak nagy sikere lett, több helyen elnyerte az év játéka díjat is.

AG csapat:
9.0
Olvasók:
n/a
Platform
iOS, Mac OS, PC, Android
Fejlesztő
Sam Barlow
Kiadó
Sam Barlow
Megjelenési dátum:
2015. 06. 24.

Részletek

Műfaj: Dráma
Játékmenet: Interaktív film, Narratív történetmesélés
Grafikai stílus: Élőszereplős
Nézet: Belső-nézetes
Irányítás: Point & click, Érintőképernyős
Magyarul jelent meg: Nem

Itt tudod megvenni

Steam,
GOG,
Google Play,
Apple Store

Letöltések

Kapcsolódó cikkek

Her Story
Teszt

Her Story

Írta: Kiss Norbert, 2015. 06. 28. 16:59

Sam Barlow most kivágta a zsáner tyúkszemét - ez volt az első gondolatom amikor a Her Story kreditlistája lepergett előttem.

Értékelések

Norbi
AG
9/10
2017.12.22.
"Az utóbbi évek legambíciózusabb FMV vállalkozása, amelyre még sokáig emlékezni fogunk"
Chris Crawford szerint az interaktivitás egyik legfontosabb jellemzője, hogy olyannak kell lennie mint egy jó beszélgetésnek. Mindig tart valahova. A Her Story pontosan erre a gondolatra építkezik, beránt magával, és nem ereszt. Ez teszi őt minden idők egyik legjobb interaktív filmjévé. ...Teljes cikk...
(0) (0)

Hasonló játékok