Az olasz LKA csapat ott folytatja, ahol az előző játékukkal abbahagyta, és ezúttal is egy nehezen emészthető kalandot szeretne elénk tárni.

A történet: Toszkána, 1944. Miközben a német és a szövetséges erők közötti konfliktus tetőzni kezd, egy nő megfulladt holttestére bukkannak. Az elhunyt lány ikertestvérének egyedül kell megbirkóznia a veszteség traumájával és magával a gyilkosság felderítésével is. Az ügy korántsem egyszerű, az igazságot a helyi folklórból előkerülő titokzatos furcsaságok és a háború extrém borzalmai leplezik, melyek egyre közelebb kerülnek hozzá.

FIGYELEM! Az alábbi videó elég durva lett, csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

A 2016-ban megjelent The Town of Light igazán üde foltja volt a belső-nézetes horror kalandjátékok tengerében, és úgy tűnik, hogy a fejlesztők nem sokáig ültek a babérjaikon. Elmondásuk szerint sokat tanultak az előző játékukból, és az új játékukhoz legelső lépésként a történetet írták meg, ami valódi eseményeken alapszik és valóban kemény és őszinte lesz. Szeretnék sokkolni a játékosokat, és ahogy azt a Town of Lighttal próbálták, itt is azt szeretnék elérni, hogy a történet a játék végigjátszása után is beszéd téma maradjon.

A traileren kívül egy 10 perces gameplay videó is felkerült a netre, amiben a gyönyörű grafika mellett túl sok mindent még nem lehet elmondani a játék minőségéről. 

A megjelenés 2021-ben várható, addig is a Steamen a kívánságlistátokba helyezhetitek.