De a Chicken Police-ban megismert játékmenetet gyorsan felejtsétek el, mert a Zipp's Caféban a mosogatás mellett kávét (is) fogunk főzni. Na meg persze sokat beszélgetni, ugyanis a lényeg mégiscsak a karaktereken és a főszereplő saját életén való tipródásán lesz.

A Zipp's Caféval a The Wild Gentlemen folytatja a The World of Wilderness univerzumának a bővítését. Az új alkotásukat hangulatos kávézómenedzsment kalandjátékként írják le, és nem sokkal a Chicken Police: Into the HIVE! történéseinek előtt játszódik.

Zipp H. Murphy egy olyan mosómedve, aki nem eszik szemetet. Épp ellenkezőleg, a kajás palettája kiváló ízlésről árulkodik, és ez meg is látszik rajta, hiszen ő a tulajdonosa, séfje és vezetője a Zipp's Cafénak, Clawville legnépszerűbb szórakozóhelyének. A kávézó a béke oázisát kínálja a Clawville-i káosz közepette. Nem számít, hogy zsaru vagy, vagy bűnöző – vagy ahogy az Clawville-ben általában lenni szokott: mindkettő –, Zipp mindig tartogat egy csésze forró kávét és egy tányér finom ételt a számodra... feltéve, hogy van pénzed kifizetni.

A játékban a mosogatás mellett tökéletes eszpresszókat is főzni kell majd, de a finom rántották felszolgálásáról sem szabad megfeledkezni. Zipp nem csak remek szakács, de nagyon meggyőző is tud lenni. És mivel a Clawville-i alvilág minden részéből érkeznek ügyfelek, hogy megosszák történeteiket ezzel az öreg mosómedvével, csak rajta múlik, hogy mennyire akarja befolyásolni őket és a terveiket.

A Zipp's Café november 15-én jelenik meg Windows, SteamOS és MacOS rendszerekre.