Jobb későn, mint soha alapon - egybekötve a játék két hete történő megjelenésének megünnepelésével - elérhetővé vált a The Will of Arthur Flabbington demója, amiben a teljes első fejezetet végig lehet játszani.

Ahogy a játékot készítő Gugames nyilatkozta:

„Nos, ha eddig bizonytalan voltál, hogy ez a neked való játék, akkor itt a kiváló alkalom, és remélhetőleg magával ragad annyira, hogy folytatni akard!”

Ha szereted a vicces, pixeles (320x180-as felbontással bír a cucc) kalandokat, miért ne akarnád kipróbálni? Itt meg is teheted rögtön! És hogy megsúgjuk, Tyucsev kolléga már szintén nagyban nyüstöli a kalandot, úgyhogy nemsokára játékismertetőnkkel is találkozhattok!

The Will of Arthur Flabbington - screenshot 1

No de miről is szól ez a kincsvadászós játék? Hát erről (annyira frappánsan van a Steam-oldalon tálalva, hogy ezt muszáj volt egy az egyben átvennünk!):

„Rossz hír: a bácsikád meghalt, és nem hagyott rád semmit a végrendeletében.
Jó hír: a végrendeletben egy titokzatos kincset említ.
Rossz hír: a kincset csak két ember lenne képes visszaszerezni, és te nem tartozol közéjük.
Jó hír: ez a két ember nem akarja visszaszerezni.
Rossz hír: gyűlölik egymást, és nem fognak együttműködni.


Úgy tűnik, érdemesebb lenne továbblépni, és hagyni az egész örökséget a francba. Hacsak nem te vagy Jack Flabbington, és folyamodsz inkább egy médiumhoz, hogy kapcsolatba lépj a bácsikád szellemével. Gyerekjáték lesz, nem? Nem fordulhat elő olyasmi, hogy egy véletlenszerű szellemhez kötöd magad, amíg meg nem találod a kincset, ugyebár?”

Az olasz játék altesti humort, rengeteg poént, és még több pizzát ígér! (van rajtuk ananász? - Trish) Plusz nehéz, de logikus fejtörőket, hogy okosnak érezd magad, amikor megfejted őket. Elragadó, nem?