Még idén érkezik a Hadr fejlesztőinek új játéka, ami a demó alapján alaposan megizzaszt majd bennünket.

A fejlesztő (Ateliér Duchů) előző játékával a Hadrral ellentétben a Repeat egy szabadon bejárható, belső-nézetes 3D-s, fejtörőkkel teli kalandjáték, mely leginkább talán a Portalhoz és társaihoz hasonlít. Fegyver helyett azonban itt csak a kis dobozkával vagy felszerelve, amit magad előtt tartva, és bizonyos falakra célozva elindíthatsz egy úgynevezett ismétlést, majd újra rákattintva megállíthatod azt.

Bár a történet részletei szándékosan homályosak, a játékosok egy nőt irányítanak, aki csapdába esett egy hatalmas szobában. Ez a szoba pedig lényegében az univerzum mindensége, mert az ugyanis a teljes összeomlás szélén áll. Egy különös hasadék, mélyen az űrben, képes mindent elnyelni maga körül, kivéve téged, ezért rajtad múlik, hogy kihasználod-e azt a kis dobozt, amely lehetővé teszi, hogy megismételd (replikáld?) a körülötted lévő teret, hogy az általad megadott irányba „tágulj” tovább. Természetesen a környezet nem minden részét lehet ilyen módon megismételni, és ennek felfedezése a játékosra vár.

A játék lényege szimplán az, hogy az aktuális pályán, illetve környezetben, megtaláld valahol az elrejtett kaput. Ezt persze sokkal könnyebb leírni ide, mint majd megtenni a játékban, ugyanis a Repeat célja, hogy valódi kihívást nyújtson a játékosoknak. Ezt külön ki is emelik a fejlesztők, és arra buzdítják a játékosokat, hogy próbálják ki a demót, amelyben megismerkedhetnek a játékmechanikával, a fejtörők nehézségével, de a hardverkövetelményekkel is.

Egyelőre nincs konkrét megjelenési céldátum, de a Repeat valamikor az év vége előtt érkezik Windowsra a Steamen keresztül.