Deathtrap Dungeon: The Golden Room

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. szeptember 19. (2 hónap 3 nap múlva)

Műfaj: Fantasy, Rejtélyes

Játékmenet: Interaktív film

Grafikai stílus: Élőszereplős

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Deathtrap Dungeon: The Golden Room - Ian Livingstone több millió példányban eladott klasszikus játékkönyve alapján készült interaktív film.

Fang városában Sukumvit báró minden évben megnyitja a halálcsapda börtönét a bátor versenyzők előtt. Egy bonyolult csapdákkal és szörnyű lényekkel teli labirintust épített, hogy próbára tegyen mindenkit, aki belép. Az évek során számtalan kalandor vállalta a Deathtrap Dungeon kihívását. A túlélő 10 000 aranyat nyerhet. De még soha senki nem jött ki élve.

A báró testvére, Lord Carnuss elhatározta, hogy idén győzni fog. Ennek érdekében egy csapat rabszolgát képez ki a halál arénájában a Vérszigeten. A Vérsziget túlélői Anvar Braxus, a kemény, villámgyors kalandor és Mina DiMaggio, a rettenthetetlen és önfejű félelf. Carnuss megbízásából a Deathtrap Dungeonba küldi őket - valószínűleg a halálba.

A várbörtönbe érve Anvar és Mina összefognak, hogy együttes ravaszságukat felhasználva túléljék. De ez egy sötét és veszélyes labirintus. A halál minden sarkon ott leselkedik. Förtelmes lények, élőhalott harcosok és más kimondhatatlan lények népesítik be. És ott van a többi versenyző, bérgyilkosok és félelmetes harcosok keveréke a távol és közeli helyekről.

Miközben hőseink együtt verekedik át magukat a várbörtönön, erős kötelék alakul ki közöttük, amely először a szükségszerűségre, majd lassan a bizalomra és a bajtársiasságra épül. Hamarosan azonban szörnyű erkölcsi dilemmával kell szembenézniük. Csak egy ember győzhet. Csak egy ember hagyhatja el élve a börtönt. Ki lesz az? Anvar? Mina? Vagy egyikük sem?
 

SZEREPLŐK
Georgia Hirst - Kalandor
Rhiannon Clements - Vhaidra
Shaina West - Halhatatlan nindzsa
Marcus Fraser - törzsfőnök

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.