Whateverland

9
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. szeptember 15. (1 éve 8 hónapja)

Műfaj: Dráma, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Caligari Games

Kiadó: WhisperGames

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Vincent, a tolvaj úgy dönt, hogy ellop egy értékes nyakláncot egy Beatrice nevű magányos öregasszony kastélyából. Majdnem sikerrel is jár, azonban a nő tetten éri őt. Ez még nem is lenne nagy baj, de kiderül az öregasszonyról, hogy valójában egy hatalmas boszorkány. Büntetésként Beatrice elküldi őt az általa létrehozott párhuzamos világba, ahová azokat küldi, akiket az ellenségeinek tart.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 77

9/10 - A Whateverlandet csak ajánlani tudom mindenkinek
2022. szeptember. 14.
A Whateverlandet csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti a mind kinézetében, mind a humorában rajzfilmszerű kalandokat, ami mégis néha meglepően komoly témákat képes boncolgatni (ugyanis nem mindenki azért bűnhődik itt, mert átvágott a zebrán a boszi előtt…). Remélhetőleg lesz akkora sikere, hogy vagy egy folytatása készülhessen (amire utalgatnak is a fél-cliffhangerrel a végén), vagy egy hasonló minőségű, nagyobb költségvetésű, monumentálisabb és hosszabb kaland. Érdemes lesz majd figyelni szerintem mindenképpen a fejlesztők jövőbeli munkáit is.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Demó körkép - 2020 ősz
Hír
3 éve 7 hónapja (2020. október 12.)

Demó körkép - 2020 ősz

A jelenleg uralkodó vírushelyzet a világban rákényszerítette a videojáték ipart is, hogy jobban kihasználja a digitális teret. A különböző konferenciák és feszt...

Whateverland – Csudajókalandok csudaországban.
Teszt
1 éve 8 hónapja (2022. szeptember 14.)

Whateverland – Csudajókalandok csudaországban.

Hála az égnek úgy néz ki, hogy manapság egyre nagyobb dömping van a kézzel rajzolt, nemcsak igényes grafikával rendelkező, hanem kellemes sztorival és élhető já...