Under the bed

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. február 9. (6 éve 3 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Horror

Játékmenet: Puzzle

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD)

Fejlesztő: Khamelot

Kiadó: Khamelot

Platform: Flash (Web)

Leírás:

Egy rövid, böngészőből játszható, ingyenes kalandjáték, melyben egy kisfiút irányítva kell megmenekülnünk a gyerekkori rémálmaitól. A játék egy érdekes mechanizmust használ: a sötétben mászkálva a kisfiún kívül nem látunk semmit a képernyőn. Viszont a "P" gombot lenyomva a kisfiú felidézi, hogy mi hol van a szobában, majd újra a sötétben a játékos emlékezetét is igénybe véve kell különböző fejtörőket megoldania.

A játékot ITT tudjátok lejátszani.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Vasárnap esti mókázások #8
Hír
6 éve 3 hónapja (2018. február 18.)

Vasárnap esti mókázások #8

E heti ingyen játékunk egy érdekes játékmechanikával rendelkező, böngészőből játszható kalandjáték.